Profile disponibile

-
Șterge toate filtrele

3417 profile disponibile 3417 profil disponibil

 • Rodica Popescu

  Antreprenor

  6 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  În ultimii ani am dezvoltat aptitudini precum: planificarea strategică, îmbunătățirea eficienței operaționale; abordare orientată spre afaceri, înțelegerea strategiei de marketing, programare neuro-lingvistică. Sunt capabilă să transform ideile în strategii logice și să le pun în aplicare pentru optimizarea productivității. Abilități excelente de comunicare și coaching, perspicacitate în afaceri, demonstrate prin experiența și realizările anterioare de lucru (costuri și beneficii), identific si rezolv probleme.

 • Laura Zaharia

  Webmarketing - Studio Grafic Manager

  10 ani experiență 0 proiecte finalizate 20.00€/oră 0€ câștiguri

  Buna ziua,Dupa o experienta de mai mult de 10 ani in presa scrisa din Romania, experienta mea profesionala continua la Paris, unde locuiesc de 13 ani.Sunt specializata in tot ce inseamna comunicare print (paginatie carti, coperti, flyere, roll-up) si comunicarea digitala (strategie 360°, community manager, program de lansare diverse produse, site web in WordPress, campanii emailing / fidelizare, newsletter, montaj video…)

  Am terminat anul trecut la Paris un MBA in comunicare si marketing digital.

  Am lucrat cu marci internationale (Chanel,…

 • Ana Macră

  Editor Video

  3 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Bună! Expretiența mea în domeniul audio-video ține de proiectele din facultate și caut să îmi extind cunoștiințele prin proiecte frumoase și interesante! De asemenea sunt pasionată de desen, animații 3D și stop-motion!

 • Sorin Apalaghie

  PL/SQL APEX Developer

  6 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Oracle APEXPL\SQLHTMLCSS

 • COSTACHE CRISTINA

  Freelancer

  7 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Sunt o persoana foarte bine organizata, capabila sa respecte termene limita. Ma pasioneaza scrisul, pictatul, design-ul, marketingul, filmele, etc. si imi doresc sa ajut in aceasta directie, astfel incat sa pot transforma pasiunea in job.

 • Roberta Gandore

  Roberta Gandore

  2 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Bună! Numele meu este Roberta și fac parte din sfera traducătorilor români, specializări Engleză-Română și Spaniolă-Română, precum și a autorilor români contemporani.

  Mai jos aveți câteva dintre lucrurile pe care le pot face cu ajutorul anilor de cunoștiințe: 

  -traduceri de specialitate, editare, revizie, meditații.

  -scriere creativă (cărți, articole, proiecte etc), scriere în diferite domenii de specialitate. 

  -fotografie, editare, videografie

  – social media, asistent, designer.

 • Georgiana Drauceanu

  Traduceri Ro-Eng, Eng-Ro; Ro-Sp, Sp-Ro

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Buna, numele meu este Georgiana! Am terminat Facultatea de Litere, pe domeniu Limbi Moderne Aplicate, specializarea Engleza-Spaniola. Cunostiintele si abliliatile mele se axeaza pe traduceri, gramatica, proofreading si transcrieri. Sunt o fire foarte comunicativa si lucrez bine in echipa in urma activitatilor de voluntariat la care am luat parte pe parcursul anilor (proiecte AIESEC, ONCR, organizatii studentesti). Nu ezita sa imi scrii!

 • Cristian Pintea

  freelancer

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 20.00€/oră 0€ câștiguri
 • Iuliana Nadejde

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri
 • Ursu Laurentiu-Mihai

  Freelancer

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Mi-ar plăcea să scriu despre subiecte din științele umaniste [spiritualitate (incluzând căi și practici religioase), filozofie, psihologie, sociologie, morală, etică, logică. De asemenea, sunt pasionat și de realizările mecanicii cuantice, cu impact asupra evoluției perspectivei gândirii umane. Pot scrie și în engleză. Pot face corecturi de semantică și gramaticale. Pot crea propriile conținuturi (pe teme date sau aleatorii). Pot comenta postările din diverse surse. Pot compune proză scurtă sau poezie. Pot ajuta la diverse proiecte (licențe) din domeniile menționate anterior. 

Găsește ușor freelanceri români

La noi pe site veți găsi mulți freelanceri români talentați, de la programatori la designeri, scriitori, traducători și mulți alți.

Începeți prin a posta un proiect. Spuneți-ne despre proiectul dvs. și abilitățile specifice necesare. LiberProfi analizează nevoile tale. Funcția noastră de căutare utilizează algoritmi speciali care evidențiază freelancerii români pe baza abilităților lor, ajutându-vă să găsiți cel mai bun freelancer român pentru proiectul dvs. Vă vom trimite o listă cu candidați potențiali. Puteți căuta, de asemenea, și pe site-ul nostru freelanceri, iar aceștia la rândul lor vă pot vizualiza proiectul și pot trimite oferte.  

Povestea noastră și echivalentul Freelancer România

LiberProfi s-a lansat cu dorința de a scoate in evidență freelancerii români în fața clienților din România. Numărul de freelanceri crește rapid în Europa. Cel mai mare număr de noi profesioniști independenți se află în Europa de Vest, Marea Britanie, Franța, Olanda dar și Europa de Est, Polonia și România.

Având un număr așa de mare de freelanceri români și dorința de a ajuta toate afacerile mici, mijloci și mari din România, am lansat LiberProfi, care poate realiza aceasta legătura stransă dintre talentele de la noi din țară si clienții care vor să își îndeplinească toate obiectivele.

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link