Profile disponibile

-
Șterge toate filtrele

3412 profile disponibile 3412 profil disponibil

 • Roberta Gandore

  Roberta Gandore

  2 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Bună! Numele meu este Roberta și fac parte din sfera traducătorilor români, specializări Engleză-Română și Spaniolă-Română, precum și a autorilor români contemporani.

  Mai jos aveți câteva dintre lucrurile pe care le pot face cu ajutorul anilor de cunoștiințe: 

  -traduceri de specialitate, editare, revizie, meditații.

  -scriere creativă (cărți, articole, proiecte etc), scriere în diferite domenii de specialitate. 

  -fotografie, editare, videografie

  – social media, asistent, designer.

 • Georgiana Drauceanu

  Traduceri Ro-Eng, Eng-Ro; Ro-Sp, Sp-Ro

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Buna, numele meu este Georgiana! Am terminat Facultatea de Litere, pe domeniu Limbi Moderne Aplicate, specializarea Engleza-Spaniola. Cunostiintele si abliliatile mele se axeaza pe traduceri, gramatica, proofreading si transcrieri. Sunt o fire foarte comunicativa si lucrez bine in echipa in urma activitatilor de voluntariat la care am luat parte pe parcursul anilor (proiecte AIESEC, ONCR, organizatii studentesti). Nu ezita sa imi scrii!

 • Cristian Pintea

  freelancer

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 20.00€/oră 0€ câștiguri
 • Iuliana Nadejde

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri
 • Ursu Laurentiu-Mihai

  Freelancer

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Mi-ar plăcea să scriu despre subiecte din științele umaniste [spiritualitate (incluzând căi și practici religioase), filozofie, psihologie, sociologie, morală, etică, logică. De asemenea, sunt pasionat și de realizările mecanicii cuantice, cu impact asupra evoluției perspectivei gândirii umane. Pot scrie și în engleză. Pot face corecturi de semantică și gramaticale. Pot crea propriile conținuturi (pe teme date sau aleatorii). Pot comenta postările din diverse surse. Pot compune proză scurtă sau poezie. Pot ajuta la diverse proiecte (licențe) din domeniile menționate anterior. 

 • Alexandru Nicolae

  editare/montare video

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Salut. Numele meu este Nicolae Alexandru si de ceva timp m-am apucat de editare/montare video in adobe premiere pro. Daca sunt omul potrivit sa te ajute cu un proiect, nu ezita sa ma contactezi.

  Mersi

 • Daniel Ionescu

  Art Director

  16 ani experiență 0 proiecte finalizate 25.00€/oră 0€ câștiguri

  Experienta in advertising: 16 ani. Abilitati: Creatie/dezvoltare si implementare concept creativ (print, animatie 2D, motion graphics, montaj/editare video, DTP, web design – platforma WordPress). Cunostine software: Adobe Photoshop (nivel expert), Adobe Illustrator (nivel expert), Adobe InDesign (nivel expert), Corel Draw (nivel expert), Adobe After Effects (Nivel mediu), Adobe Premiere (Nivel mediu), Adobe Flash (Nivel mediu), Cinema 4D/motoare randare 3D (nivel basic). Ca si portofoliu de clienti predomina aceia din industria farmaceutica, dar am lucrat si pe clienti din alte domenii…

 • medeeaichim

  Translatr,copy writer,data enrey

  8 ani experiență 0 proiecte finalizate 2.00€/oră 0€ câștiguri

  Hello,my name is Medeea.I am.a native romanian,i hake skils to work under presuper,work with microsoftoffice.

 • Dobrin Robert

  Student

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 7.00€/oră 0€ câștiguri
 • Ghioc Madalina

  Social media expert/Logo design/Economist

  6 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Freelancer specializat pe diferite domenii- de la evidenta primara pana la design carti/logo-uri/tricouri. traduceri din engleza, marketing online, social media expert

Găsește ușor freelanceri români

La noi pe site veți găsi mulți freelanceri români talentați, de la programatori la designeri, scriitori, traducători și mulți alți.

Începeți prin a posta un proiect. Spuneți-ne despre proiectul dvs. și abilitățile specifice necesare. LiberProfi analizează nevoile tale. Funcția noastră de căutare utilizează algoritmi speciali care evidențiază freelancerii români pe baza abilităților lor, ajutându-vă să găsiți cel mai bun freelancer român pentru proiectul dvs. Vă vom trimite o listă cu candidați potențiali. Puteți căuta, de asemenea, și pe site-ul nostru freelanceri, iar aceștia la rândul lor vă pot vizualiza proiectul și pot trimite oferte.  

Povestea noastră și echivalentul Freelancer România

LiberProfi s-a lansat cu dorința de a scoate in evidență freelancerii români în fața clienților din România. Numărul de freelanceri crește rapid în Europa. Cel mai mare număr de noi profesioniști independenți se află în Europa de Vest, Marea Britanie, Franța, Olanda dar și Europa de Est, Polonia și România.

Având un număr așa de mare de freelanceri români și dorința de a ajuta toate afacerile mici, mijloci și mari din România, am lansat LiberProfi, care poate realiza aceasta legătura stransă dintre talentele de la noi din țară si clienții care vor să își îndeplinească toate obiectivele.

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link