Profile disponibile

-
Șterge toate filtrele

3747 profile disponibile 3747 profil disponibil

 • Boanca Eugen

  independent business owner

  15 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Caut oameni deschisi si receptivi, in scopul de a crea relatii, aducand valoare in viata lor astfel incat, aceasta sa fie transformata si binecuvantata in fiecare zi .

 • Dan Nistor

  Shopify Partners

  5 ani experiență 0 proiecte finalizate 29.00€/oră 0€ câștiguri

  Hello! 🖐 I’m Dan, a serial entrepreneur and eCommerce Shopify Expert. Your time is too precious to read proposals that are overly long, so you only need to know the following about me: – Google Digital Garage Certified ✔ – Shopify Partner with 5 years of experience in the eCommerce field ✔ – I delivered 98% of projects on time ✔ – 100% satisfied clients ✔ Why hiring me? 👍 – State-of-art online shops that sell – Focus on high-end…

 • Marinescu Cezar

  Web Designer & Developer

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Web site developer 

 • Radu Revnic

  Absolvent

  3 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Multi-tasking, polivalent

 • elina.vlasta

  content manager

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  “Well done is better than well said.” B.Franklin

 • Bordea Irina

  Copywriter

  6 ani experiență 0 proiecte finalizate 20.00€/oră 0€ câștiguri

  Sunt pasionata de scris, am un blog creat de putin timp unde scriu pe diverse teme inspirate din viata. Orice proiect nou ar fi o provocare pentru mine si pot garanta ca m-as dedica 100% pentru ca sunt perfectionista. 

 • Delia Alina Perju

  Copywriter

  4 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

 • Teodora Hugeanu

  Salesperson

  5 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  .

 • Alina Vaida

  Assistent Manager

  3 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Numele meu este Alina. Ultimii 14 ani i-am petrecut în Spania (Barcelona), unde am absolvit facultatea de Management al afacerilor, și de unde am dobândit 2 ani de experiență lucrând ca asistent de achiziții, și aproape un an la servicii clienți bilingv spaniol-român.  

  Odată reîntoarsă în Romania, sunt doritoare de proiecte noi din care să învăț și prin care să ofer cunoștințele și experiența acumulată.

 • Alina Stanciu

  Manager marketing publicitate

  7 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Publicitate on-line

  Redactare copy writing 

Găsește ușor freelanceri români

La noi pe site veți găsi mulți freelanceri români talentați, de la programatori la designeri, scriitori, traducători și mulți alți.

Începeți prin a posta un proiect. Spuneți-ne despre proiectul dvs. și abilitățile specifice necesare. LiberProfi analizează nevoile tale. Funcția noastră de căutare utilizează algoritmi speciali care evidențiază freelancerii români pe baza abilităților lor, ajutându-vă să găsiți cel mai bun freelancer român pentru proiectul dvs. Vă vom trimite o listă cu candidați potențiali. Puteți căuta, de asemenea, și pe site-ul nostru freelanceri, iar aceștia la rândul lor vă pot vizualiza proiectul și pot trimite oferte.  

Povestea noastră și echivalentul Freelancer România

LiberProfi s-a lansat cu dorința de a scoate in evidență freelancerii români în fața clienților din România. Numărul de freelanceri crește rapid în Europa. Cel mai mare număr de noi profesioniști independenți se află în Europa de Vest, Marea Britanie, Franța, Olanda dar și Europa de Est, Polonia și România.

Având un număr așa de mare de freelanceri români și dorința de a ajuta toate afacerile mici, mijloci și mari din România, am lansat LiberProfi, care poate realiza aceasta legătura stransă dintre talentele de la noi din țară si clienții care vor să își îndeplinească toate obiectivele.

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link