Profile disponibile

-
Șterge toate filtrele

3564 profile disponibile 3564 profil disponibil

 • Emanuel Firte

  Programator

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Sunt programator cu experienta de 1 an de zile.

 • Claudia Chele

  Asistent Team Leader

  2 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Am o experienta de peste 3 ani in voluntariat – organizare, plan de activitati, sponsorizari in sfera artelor, la care se adauga o perioada de 2 ani de actor in cadrul unei trupe. De asemenea, am luat parte din echipa Consiliului Tinerilor din Romania si la organizarea si prezentarea in mediul online a proiectelor.Ca job-uri, am lucrat pe perioade de 5-6 luni, timp de 2 ani, sub forma de internship la o companie de formare cursuri profesionale, am facut practica…

 • Raluca Mădălina Voiculeț

  Profesor

  2 ani experiență 0 proiecte finalizate 6.00€/oră 0€ câștiguri

  .

 • Oancea Daniel

  Manager

  4 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  A

 • Ioana Iordache

  Studentă

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Mă numesc, Iordache Ioana-Ecaterina și sunt studentă în anul I la Facultatea de Administrație și Afaceri. Am capacitatea de a comunica în limba engleză atât in mod verbal cât și scris.Un punct forte al meu este gândirea critică deoarece am capacitatea de a gândi logic și coerent pentru a identifica și remedia punctele problematice. O altă caracteristică pe care o posed este abilitatea de a analiza și lua decizii, astfel reușesc să creez o imagine de ansamblu unde pot să…

 • Victor Coromelcea

  Scriitor

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Salut, numele meu este Victor. Cu siguranta o sa te intrebi ,,De ce sa lucrez cu el?”. Ei bine, raspunsul este unul simplu. tot ceea ce scriu, scriu din pasiune si mereu cerintele clientului sunt cele care conteaza.

  Ma ocup cu scrierea de articole, din diverse domenii precum cel sportiv, al jocurilr de noroc, cartilor pentru copii.

 • Daniela Mania

  Marketing

  2 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  – Dezvoltarea continua a imaginii și identității companiei în mediul online – Gestionarea și actualizarea bazei de date de clienți și furnizori  -Întocmirea prezentarilor pentru companie și produse – Comunicarea pe rețelele de socializare ale companiei (Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram) 

  – Planificarea, redactarea și organizarea aparițiilor TV/Media ale companiei

 • Svet Iurie

  Mechanical Design Engineer

  5 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  ·       General mechanics /  Tolerances knowledge of technical drawing

  ·       Manufacturing process

  ·       2D Drawing, 3D Modeling, component/assemblyes design and development, update/modify old parts

  Standards and Protocols:  ASME, ISO
 • Bogdan Marian Micu

  Inginer

  7 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Caut de lucru part time pentru castiguri suplimentare.

 • Budici Daniel

  Marketer PPC

  4 ani experiență 0 proiecte finalizate 15.00€/oră 0€ câștiguri

  Ne ocupăm de publicitatea plătită de peste 4 ani, cu clienți în Federația Rusă, România, Germania și Republica Moldova. Generăm peste 9.000 potențiali clienți pentru cei cu care colaborăm. Suntem buni în Lead-Generare, majorarea conversiei site-urilor, design și analitică. Gestionăm cumulat buget lunar de peste 14.000 EUR.

  Web site – trafficagency.marketing

Găsește ușor freelanceri români

La noi pe site veți găsi mulți freelanceri români talentați, de la programatori la designeri, scriitori, traducători și mulți alți.

Începeți prin a posta un proiect. Spuneți-ne despre proiectul dvs. și abilitățile specifice necesare. LiberProfi analizează nevoile tale. Funcția noastră de căutare utilizează algoritmi speciali care evidențiază freelancerii români pe baza abilităților lor, ajutându-vă să găsiți cel mai bun freelancer român pentru proiectul dvs. Vă vom trimite o listă cu candidați potențiali. Puteți căuta, de asemenea, și pe site-ul nostru freelanceri, iar aceștia la rândul lor vă pot vizualiza proiectul și pot trimite oferte.  

Povestea noastră și echivalentul Freelancer România

LiberProfi s-a lansat cu dorința de a scoate in evidență freelancerii români în fața clienților din România. Numărul de freelanceri crește rapid în Europa. Cel mai mare număr de noi profesioniști independenți se află în Europa de Vest, Marea Britanie, Franța, Olanda dar și Europa de Est, Polonia și România.

Având un număr așa de mare de freelanceri români și dorința de a ajuta toate afacerile mici, mijloci și mari din România, am lansat LiberProfi, care poate realiza aceasta legătura stransă dintre talentele de la noi din țară si clienții care vor să își îndeplinească toate obiectivele.

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link