Profile disponibile

-
Șterge toate filtrele

2766 profile disponibile 2766 profil disponibil

 • Olteanu Otilia

  Content Creator & Social Media Specialist

  5 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Hello all! I’m an open minded freelancer, ready to offer you high skilled and qualitative services in Marketing, Advertising, Photography, Social Media and Content Creating. Not an all-in-one person, but for sure a know-everything-how pretty much. And about me: passion, energy and empathy are some of the nicest three words which resonate with me. So, what about you? Are we going to collab and surprise everyone with our work?

 • cristina petrea

  Voice-Over Talent

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Hi, I am Cristina and I provide 24h professional voice-over service in Romanian and English.From commercials to podcasts, audiobooks, presentations or documentaries I can breathe a natural, fresh, engaging or seductive air into any script.You can also find me here: https://soundcloud.com/cristina-petrea-184977968.Besides being a voice over, I am also a translator, copywriter, and voice editor. If you need more than a voice-over you can contact me for custom offers suitable for your particular needs.Styles: Contemporary, Young, Urban, Soft, Engaging, Introspective, Mindful, ChildishLanguages: Romanian…

 • Téodor

  Elev

  3 ani experiență 0 proiecte finalizate 8.00€/oră 0€ câștiguri

  Bună!

  Sunt Teodor și pot să duc la bun sfârșit joburile relevante abilităților mele.

 • Robert Melescan

  Web Designer, Graphic Designer, Web Developer

  5 ani experiență 0 proiecte finalizate 12.00€/oră 0€ câștiguri

  Platforme web și și blog, dar și forum.

  Platforme preferate: vBulletin, MyBb, phpBB, WordPress.com dar si WordPress.org.

  Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare mesaj pe WhatsApp +39 333 130 1651

 • florentin marin

  florentin

  0 ani experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Mă consider o persoană responsabila, un bun lider și un software creativ. Activitatea mea on-line a început cu putin timp in urma si de atunci, am acumulat o mulțime de cunoștințe valoroase. Consider că proiectele pe care le voi primi, vor avea o mai mare importanta. Sunt increzator in capacitatea mea de a face fata provocarilor, imi propun să comunic deschis și sunt preocupat în mod constant de nevoile clienţilor.

 • Cornelius Ion

  Video Editor

  2 ani experiență 0 proiecte finalizate 5.00€/oră 0€ câștiguri

  Numele meu este Cornelius si am 24 ani, în prezent ma ocup de freelancing si lucrez cu un youtuber român cu aprox. 400.000 subscriberi.Sunt nerăbdător să colaborăm si să  te ajut sa iti dezvolti afacerea.

 • Ionut Durus

  Editor

  13 ani experiență 0 proiecte finalizate 8.00€/oră 0€ câștiguri

  Editor foto video

 • Vlad Vasile

  Inginer Aeronave

  1 an experiență 0 proiecte finalizate 0€ câștiguri

  Vlad

 • Alina Constantin

  marketing, relatii publice, jurnalism, social media

  10 ani experiență 0 proiecte finalizate 15.00€/oră 0€ câștiguri

  De peste 20 de ani lucrez ca jurnalist si de circa 10 ani ca specialist marketing și PR. Sunt în căutare de noi provocări, așadar ma puteti contacta dacă aveti nevoie de un freelancer pentru: 

  ▪️ copywriting (articole blog pe diverse domenii, texte website, descrieri produse, etc) ▪️ PR (comunicate de presă, advertoriale) ▪️ graphic design (logo, cărți de vizită, cataloage, broșuri, etc) ▪️ administrare pagini Facebook&Instagram, website-uri WordPress

 • Beniamin Radu Popescu

  QA Engineer

  4 ani experiență 0 proiecte finalizate 10.00€/oră 0€ câștiguri

  Experienta QA pe proiecte pe partea de healthcare.

  Testare manuala si automata.

  Framework-uri folosite in proiectele anterioare: Protractor, Jasmine, Nightwatch.js, Chakram.js

Găsește ușor freelanceri români

La noi pe site veți găsi mulți freelanceri români talentați, de la programatori la designeri, scriitori, traducători și mulți alți.

Începeți prin a posta un proiect. Spuneți-ne despre proiectul dvs. și abilitățile specifice necesare. LiberProfi analizează nevoile tale. Funcția noastră de căutare utilizează algoritmi speciali care evidențiază freelancerii români pe baza abilităților lor, ajutându-vă să găsiți cel mai bun freelancer român pentru proiectul dvs. Vă vom trimite o listă cu candidați potențiali. Puteți căuta, de asemenea, și pe site-ul nostru freelanceri, iar aceștia la rândul lor vă pot vizualiza proiectul și pot trimite oferte.  

Povestea noastră și echivalentul Freelancer România

LiberProfi s-a lansat cu dorința de a scoate in evidență freelancerii români în fața clienților din România. Numărul de freelanceri crește rapid în Europa. Cel mai mare număr de noi profesioniști independenți se află în Europa de Vest, Marea Britanie, Franța, Olanda dar și Europa de Est, Polonia și România.

Având un număr așa de mare de freelanceri români și dorința de a ajuta toate afacerile mici, mijloci și mari din România, am lansat LiberProfi, care poate realiza aceasta legătura stransă dintre talentele de la noi din țară si clienții care vor să își îndeplinească toate obiectivele.

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link