Angajează un freelancer

Crează un cont, adaugă proiectul și invită freelancerul

Cont 100% Gratuit

Prețuri foarte mici

Fără comisioane

Spațiu de lucru și mesagerie privată

Înscrie-te ca și client
Daniela Content Writer
3 ani experiență 0 proiecte finalizate Bucuresti
10.00€ /oră 0€ câștiguri
Article WritingBlog WritingCopywritingEditorial WritingWriting

Realizez articole tip blog, texte scurte, postări pentru diverse platforme de socializare, advertoriale și altele asemenea. Materialele sunt 100% originale, coerente și corecte din punct de vedere gramatical, fiind adaptate în funcție de cerințele proiectului la care lucrez.

Din perspectiva realizării de conținut pentru mediul online, de-a lungul timpului am interacționat cu o mulțime de domenii de activitate, astfel că în prezent am experiență în ceea ce privește comunicarea eficientă a mesajului, indiferent că este vorba despre sănătate, fashion, beauty, auto, sau altele asemenea. Pe lângă studiile de specialitate desfășurate în domeniu, menționez că am desfășurat activități de tipul Content Writing și Jurnalism pe o perioadă de aproximativ 3 ani de zile, lucru ce mă ajută în prezent să ofer servicii de calitate, întotdeauna la nivelul așteptărilor.

În funcție de context, mă pot adapta în vederea realizării unor materiale conform cu cerințele proiectului la care lucrez și, cel mai important, ușor de parcurs și înțeles de către publicul vizat de acestea. Astfel, ofer limbajului de specialitate claritate și ajut cititorii să înțeleagă în mod rapid și eficient mesajul transmis. Îmi place să cred că, prin munca pe care o prestez, construiesc legături solide între afaceri și clienții acestora! Aștept cu interes proiecte care să-mi pună la încercare abilitățile!

Invită prietenii tăi să se înscrie

Istoric proiecte (0)

  • Momentan nu sunt activități.

Educație

  • Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

    Universitatea din București

    octombrie 2015 - mai 2018

    Specializarea Publicitate

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link