Angajează un freelancer

Crează un cont, adaugă proiectul și invită freelancerul

Cont 100% Gratuit

Prețuri foarte mici

Fără comisioane

Spațiu de lucru și mesagerie privată

Înscrie-te ca și client
Anda-Cristina Rosca Studenta Facultatea de Marketing
0 ani experiență 0 proiecte finalizate Bucuresti
5.00€ /oră 0€ câștiguri
Content MarketingCopywritingDesign broșuriDesign eticheteMicrosoft Office

Hei, ma numesc Anda si sunt studenta la Facultatea de Marketing din cadrul ASE Bucuresti.

Proiect – Akademics este un proiect studențesc online din cadrul ASE, ce oferă cursuri de antreprenoriat în sistem de training și colaborare interactivă. Am exersat și mi-am dezvoltat aici abilitățile de lucru în echipă, comunicarea și lucrul aplicat. Împreună cu colegii am înființat o firmă virtuală și am fost printre echipele câștigătoare în cadrul proiectului.

HOBBY-uri

·         Tir cu arma La vârsta de 13 ani am început practicarea acestui sport din dorința de a experimenta ceva neobișnuit dar și mulțumită familiei, care m-a încurajat foarte mult. Ulterior, după 2 ani de practicare săptămânală, acesta a devenit unul dintre cele mai frumoase și relaxante pasiuni.

·         Pictura/ Lectura Mă relaxez cu ajutorul picturii, pe care o practic la nivel de amator și învăț cu plăcere tehnici de lucru cu diverse materiale. Dar în egală măsură îmi place lectura, în special beletristica.

·         Plimbările În orice zi, la orice ora, prefer o plimbare pe jos, în parc, în natură ori prin oraș, pentru a mă relaxa.

ABILITATI 

·         Comunicare Pe parcursul liceului am participat la târguri locale și naționale de firme virtuale, unde am gestionat partea de marketing și comunicare a echipelor din care făceam parte.

·         Organizare Profilul liceului mi-a permis să învăț tehnici de organizare și administrare, ceea ce m-a ajutat să fiu selectată pentru managementul firmelor de exercițiu. Iar modul în care am coordonat activitatea a fost remarcat și recompensat

COMPETENȚE LINGVISTICE

engleză

Comprehensiune orala       Citit              Exprimare scrisă        Conversație              Scris

  C1                                    C1                         C1                           C1                       C1

 

 COMPETENȚE DIGITALE – ECDL

ECDL Starter / Examen ECDL / Microsoft Word / Microsoft PowerPoint / Microsoft Excel / Navigare Internet / Utilizarea calculatorului / Microsoft office word / Microsoft Office

Comunicare

Utilizare buna a programelor de comunicare(mail messenger skype) / Social Media / Zoom

[ssba]

Invită prietenii tăi să se înscrie

Istoric proiecte (0)

  • Momentan nu sunt activități.

Susține proiectul LiberProfi

Donează pentru îmbunătățirea platformei
Vreau să vă ajut!
Donațiile ne vor ajuta la dezvoltarea și promovarea platformei
close-link